Støbning af fundament med komplet løsning​

Start dit byggeprojekt på et solidt grundlag

Står du og skal til at i gang med et nyt bygge- eller renoveringsprojekt, hvor der enten skal bygges helt nyt eller måske laves en tilbygning? Så er det utroligt vigtigt, at du får lavet et godt og solidt fundament, der sikrer et robust og langtidsholdbart resultat. Ved Entreprenør & Autoriseret Kloakmester Johnny Kristensen tilbyder vi professionel støbning af fundament – det helt rigtige grundlag for ethvert byggeprojekt.

Udover støbning af fundament er vi også eksperter i kloak- og belægningsarbejde. Vores kloakmester kan derfor sørge for en komplet løsning med kloakering, fundament og brolægning. Med udgangspunkt i Skælskør kører vi rundt i hele området, herunder til Næstved, Korsør og Slagelse, og tilbyder vores professionelle og kompetente håndværk til forskellige byggeprojekter. Vi står derfor også klar til at hjælp dig!

Vi støber fundamenter til alle byggeopgaver

Uanset om du har brug for opbygning af fundament til et helt hus, en terrasse, en tilbygning, et sommerhus, et skur eller en garage, så kommer vi ud og leveret det kvalitetsarbejde, der danner rammen om dit nybyggeri.​

Indledningsvist giver vi dig også gerne den nødvendige rådgivning for at få en god start på projektet. Er der eksempelvis kritiske kloakløsninger eller lignende, der skal tages højde for, så har vi det erfarne øje, der spotter det i opløbet.

Vi har nu i mere end 30 år været en del af byggebranchen, og vi har i løbet af denne tid opbygget et stærkt netværk med dygtige håndværkere, vi stoler på. Ønsker du, at vi varetager din opgave som entreprise, kan vi derfor sagtens stå for at involvere de pålidelige håndværkere, der sikrer, at dit projekt kommer godt og helstøbt i mål.

Kontakt os og få et tilbud på støbning af fundament

Ønsker du at høre mere om vores arbejde, eller skal vi udforme dig et uforpligtende tilbud på støbning af fundament til dit byggeprojekt? Kontakt os allerede i dag, og sæt os ind i dine ønsker og opgavens omfang. Så udformer vi et tilbud til dig – og du kan kommet godt i gang med drømmebyggeriet.​

Få et 

UFORPLIGTENDE​​

og GRATIS tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo

Entreprenør & Aut. Kloakmester

v/ Johnny Kristensen

Ørslevvej 144, Ørslev

4230 Skælskør

CVR: 32204457

Kontaktinfo

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke